Velkommen til beboerrådgiverens sider

 

 

Her finder du oplysninger om, hvad der sker af aktiviteter i og omkring Friheden, fx feriemuligheder, men også andre oplysninger som kan være beboerne i Friheden til glæde og gavn.

Det er hensigten, at du på hjemmesiden skal kunne følge med i, hvad der foregår af spændende ting og sager i Friheden, og hvilke aktiviteter beboerrådgiveren kan tilbyde, hvad kan han fx tilbyde af ferier og har du muligheder for at deltage.

På mine sider kan du også se, om der er nogle der eksempelvis kan hjælpe dig med at indstille TV, PC eller mobiltelefon. Der er også andre oplysninger angående, hvis man fx har brug for gældsrådgivning, læsevanskeligheder, vil være Natteravn, har brug for rygestop og meget andet. Der er også artikler om forskellige beboere i Boligselskabet Friheden.
Men prøv nu selv se dig omkring på mine sider.

Jeg lægger jævnligt nyt materiale ud på hjemmesiden og prøver hele tiden, at forbedre siden.

Du kan også komme med indslag og billeder fra de arrangementer som du har deltaget i.
Du kan sende en mail, brev eller billeder til beboerrådgiveren, så vil jeg så hurtigt det er muligt tage stilling til, om det skal mangfoldiggøres her på siden.

Beboerrådgiveren "bor" i lokaler ved ejendomskontoret, Hvidovrevej 355. Du skal ind af døren længst til højre i ejendomskontoret ved siden af vaskeriet.

Telefonnummer 36784711 mandag og torsdag kl 10.00-11.00

Mailadresse johr@kab-bolig.dk

Træffetid mandag kl. 16.00-18.00 og torsdag kl. 11.00-13.00

Du kan sende mig en mail, så kontakter jeg dig


Med venlig hilsen
John Rasmussen, beboerrådgiver