Beboerne fortæller om Boligselskabet Friheden

På disse sider er det beboere, børn, unge, yngre, ældre, gamle, damer og herre der kommer til orde.

Her får beboerne muligheder for at fortælle om, hvordan det er at bo i Boligselskabet Friheden, før, nu og måske i fremtiden.

Hvorfor de bor her, hvordan er det at bo her, hvor boede de før, hvordan er det fx at være barn eller ældre i Friheden, om Frihedens mange aktiviteter, anekdoter og mange andre ting, som hovedsageligt handler om menneskene her i Boligselskabet Friheden.

Men rom blev ikke drukket på en dag! Det samme gælder at samle materiale ind, det gøres ikke på en dag. Derfor bliver denne side heller ikke til på et par dage, et par uger, måneder eller år. Siderne bliver aldrig helt færdig! For der er hele tiden nogle mennesker der har noget at tilføje til Boligselskabet Frihedens historie og disse historier forsøger beboerrådgiveren at finde.

Kig ind engang imellem på siden og se om der er en ny spændende historie, måske med en du kender og måske med historier du ikke kender.

Interviewene er sat ind efter årstal de er lavet. Desværre er der nogle år, hvor det ikke har været muligt at lave artikler og nogle af de oplysninger om aktiviteterne kan være ændret, fx hed beboerlokalet engang Knolden, men i dag Oasen. Ligeledes kan der være telefonnumre og lignende som ikke gælder længere.

Du kan klikke ind på årstallene til venstre.

God fornøjelse!

 

Mange venlige hilsner fra John Rasmussen, beboerrådgiver i Boligselskabet Friheden