Afdelinger i Friheden

Boligselskabet Friheden består af i alt fem afdelinger hvoraf de fire ligger i samme nærområde. Den femte afdeling, Langhusene ligger ca. 1,5 km. mod vest.

 

Afdeling I

Etagebyggeri med 3-4 etager som i alt har 1.170 lejemål fordelt på 1, 2, 3 og 4 rums boliger. Afdeling I er bygget i 1961.

 

Afdeling VI, Højhuset

Højhus bestående af 10 etager med blandet beboelse og erhvervslejemål. Desuden er boligselskabets beboer- og festlokale Oasen placeret i højhuset. Afdeling VI har i alt 48 lejemål fordelt på hhv. 2 og 4 rums boliger. Højhuset er bygget i 1967 og stueetagen udgør en del af Frihedens Butikscenter.

 

Afdeling Lille Friheden

Byggeri i to etager med 1, 2 og 3 rums boliger. Lille Friheden er indrettet som hhv. ungdoms- og ældreboliger.

 

Afdeling Børneinstitutioner

Centralt placeret i bebyggelsen ligger der børneinstitutionen Oceanet hvor der både er vuggestue og børnehave. 

 

Afdeling Langhusene

Langhusene er bygget i 2011 som AlmenBolig + der blandt andet stiller særlige krav til beskæftigelse og egen indsats i forhold til boliger og område. Langhusene er rækkehuse med i alt 125 boliger fordelt på 2 og 3 rums boliger. Som den eneste afdeling ligger Langhusene ikke i direkte tilknytning til resten af boligselskabet.

 

Ønsker du at læse mere om den enkelte afdeling kan du finde yderligere information under menupunktet ”Afdelinger” i menuen til venstre.