Toggle Mobile Menu

 

Kommunens sundhedsmedarbejdere, som du måske kender fra byhaverne kommer ikke der mere, men vil du i kontakt med Hvidovre Kommune, så er her et link:

https://www.hvidovre.dk/Kontaktsider/Hvidovre-Kommune.aspx

 

 

 

Broen - din vej videre

Broen er et tilbud under Center for Handicap og Psykiatri i Hvidovre Kommune.

Se en kort video med Mikkel som ringer med en problematik til én af rådgiverne i Broen:  https://www.youtube.com/watch?v=HuhGNeCTa1s

Hvad er Broen?

Broen er et forebyggende tilbud for borgere, der ønsker hjælp til at mestre en given udfordring. Der arbejdes bevidst med hjælp til selvhjælp, så borgeren ender ud i at kunne stå på egne ben.

Hvem er målgruppen?

Alle Hvidovre borgere der er fyldt 16 år og som har en social udfordring, er psykisk sårbar eller har et fysisk og psykisk handicap.

Hvad er formålet?

Broen tilbyder forløb på 20 uger med fokus på at borgeren opnår at mestre sin udforing. Der er ingen udfordringer der er for små til at vi kan hjælpe i Broen. Vi tilbyder f.eks. hjælp indenfor; at klare din hverdag, at fastholde vigtige ting, få overblik over din økonomi, at håndtere stress samt meget mere. Det vigtigste er at det er borgerens egen motivation for at arbejde med udfordringen. 

Kontakt:

Vi kan kontaktes på tlf. 4055 2650

  • Mandag, onsdag og fredag fra 10.00 til 14.00
  • Tirsdag og torsdag fra 10.00 til 17.00

 

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Os i Broen – Vibeke, Thomas, Anita, Mikkel, Filine og Rikke

Se mere information her https://socialpsykiatrien.hvidovre.dk/forside/Broen

 

 

Hvidovre Kommunes Sundhedspris 2020

Kære samarbejdspartner
Det er nu muligt at indstille kandidater til Hvidovre Kommunes Sundhedspris 2020.
For at indstille til prisen, skal du enten være:
• Borger i Hvidovre Kommune
• Ansat/frivillig i en virksomhed, organisation, forening, institution m.v. hjemmehørende i Hvidovre Kommune
• Ansat i Hvidovre Kommune

Sundhedsprisen gives for en særlig sundhedsfremmende eller sygdomsforebyggende indsats for kommunens borgere.
Prisen kan både gives til en person, en forening, en virksomhed, en institution, en myndighed eller en organisation, som er hjemmehørende eller bor i Hvidovre Kommune. Ansatte og tidligere ansatte i kommunen kan også komme i betragtning.
Ved indstilling skal den sygdomsforebyggende eller sundhedsfremmende indsats være begrundet. Beskriv hvorfor der indstilles til Sundhedsprisen. Hvad kan særligt fremhæves, og hvilken værdi indsatsen fremmer.
Prisen er et kunstværk, som overrækkes i forbindelse med et arrangement i Kometen (medborgersalen) onsdag d. 25. november 2020. Prisvinderen og den, der har indstillet prisvinderen, får direkte besked og inviteres til prisuddelingen.
Deadline for indsendelse af indstillinger er onsdag d. 7. oktober 2020 kl. 16.00. Indstillinger sendes via mail til sae@hvidovre.dk.

Spørgsmål rettes til undertegnede på 36 39 32 52 eller leder af Sundhed og Forebyggelse Pia Jenfort på tlf. 36 39 37 37.

Med venlig hilsen
Mette Dupont Petersen
Administrativ medarbejder