Invitation til frivillige til sommerfest 2019

 

Boligselskabet Friheden afholder sommerfest 2019 lørdag den 15. juni.

Der er lavet en koordineringsgruppe med flere medlemmer fra afdelingsbestyrelsen og beboerrådgiveren.

 

Men ingen sommerfest uden frivillige!

Vi er meget interesserede i, at høre fra beboere i boligselskabet om I har ideer og vil være med til at føre dem ud i det virkelige liv til sommerfesten?

 

Vi forestiller os, at vi har et festareal i området med fx forplejning, øl/vand, underholdning og lignende, men at vi i år prøver, at lægge aktiviteter ude i de enkelte gårde.

 

Kom med dine ideer og forslag til sommerfesten

Vi inviterer interesserede til et møde i Oasen tirsdag den 8. januar kl. 16.00-18.00.

 

Med venlig hilsen

Koordineringsgruppen

 

Byhaverne

Byhaverne i Friheden er et socialt fællesskab, der ligger ved piratlegepladsen ved blok 5, hvor der bliver plantet afgrøder af forskellig slags i de plantekasser man kan få tildelt.

Udover at plante afgrøder holder vi jævnligt sociale arrangementer, som f.eks. snobrød som bliver lavet på bålpladsen, som også ligger ved byhaverne.

Når disse arrangementer afholdes bliver der sat en seddel op i vinduet på skurvognen, ved byhaverne ugen op til.

Legepladsen ligger lige ved siden af, så man kan roligt tage sine børn med ned og lade dem lege på legepladsen og holde et øje på dem.

Ud over en fed legeplads er der også en dejlig græsplæne, hvor der er mulighed for at spille spil, som vi har liggende i skurvognen til fri afbenyttelse, når der holdes arrangementer.

I byhaverne er folk meget hjælpsomme og giver gerne en hånd med, hvis der er noget man mangler hjælp til, hvilket også styrker fællesskabet.

Vores bålplads, som man kan grille på, er til fri afbenyttelse for alle der bor i friheden, på den kan man f.eks. lave lækre snobrød eller grille bløde skumfiduser.

Der er desværre booket op på alle plantekasserne, men vi har en fin venteliste som man kan blive skrevet op på, og få besked lige så snart der bliver en kasse ledig.

Mailadresse hvis du f.eks. vil skrives op er: byhaverneifriheden@gmail.com