Aktiviteter

Som beboer i Boligselskabet Friheden har du mulighed for at deltage i en lang række af de eksisterende aktiviteter vi har i området. Du kan læse mere om de forskellige aktiviteter som lokal-tv, billard og håndarbejde på undersiderne. Alle aktiviteterne styres af frivillige beboere som på eget iniativ har igangsat aktiviteterne. 

I Boligselskabet har vi en lang historie med fællesskab. 

Er du allerede beboere og har du selv en god idé til en aktivitet kan vi hjælpe dig igang. Kontakt enten beboerrådgiver John Rasmussen eller afdelingsbestyrelsen hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og hvordan vi kan hjælpe dig videre med din idé. 

I boligselskabet har vi flere fælles lokaler, lokalerne indeholder blandt andet billardborde, motionsredskaber, symaskine værksted og meget andet. Afdelingsbestyrelsen sørger hvert år for at tildele lokale til de aktivitetsgrupper som ønsker at benytte et af lokalerne. 

 

 

Invitation til frivillige til sommerfest 2019

Boligselskabet Friheden afholder sommerfest 2019 lørdag den 15. juni.

Der er lavet en koordineringsgruppe med flere medlemmer fra afdelingsbestyrelsen og beboerrådgiveren.

 

Men ingen sommerfest uden frivillige!

Vi er meget interesserede i, at høre fra beboere i boligselskabet om I har ideer og vil være med til at føre dem ud i det virkelige liv til sommerfesten?

Vi forestiller os, at vi har et festareal i området med fx forplejning, øl/vand, underholdning og lignende, men at vi i år prøver, at lægge aktiviteter ude i de enkelte gårde.

 

Kom med dine ideer og forslag til sommerfesten

Vi inviterer interesserede til et møde i Oasen tirsdag den 8. januar kl. 16.00-18.00.

Med venlig hilsen

Koordineringsgruppen