Afdelingsbestyrelsen

Afdeling I, VI og Lille Friheden har på et afdelingsmøde besluttet, at have fælles afdelingsbestyrelse. Afdelingsbestyrelsen har i en forretningsorden beskrevet nogle fælles spilleregler for, hvorledes afdelingsbestyrelsen skal samarbejde. Denne forretningsorden supplerer Boligselskabet Frihedens vedtægter, og den udformes og ændres alene ved afdelingsbestyrelsens beslutning. Forretningsordenen bliver således godkendt efter hvert nyvalg til bestyrelsen.

Afdelingsbestyrelsens referater kan findes her.

Post til afdelingsbestyrelsen kan sendes eller afleveres på nedenstående adresse:

Boligselskabet Friheden
Afdelingsbestyrelsen
Strandmarksvej 14
2650 Hvidovre
(Postkasse er placeret på gavlen af højhuset (mod stationen))
 

Afdelingsbestyrelsen kan også kontaktes pr. e-mail på mail adressen afdb@bs-friheden.dk 

 

Afdelingsbestyrelsens medlemmer

Bo Henrik Andersen, formand afdelingsbestyrelsen Friheden

Formand
Bo Henrik Andersen

Afdeling 6, højhuset
E-mail: form@bs-friheden.dk

 

Kort om Bo: Har siddet i afdelingsbestyrelsen siden 2012 med en pause i et enkelt år. Bo har overtaget posten som formand i 2018. Bo er medlem af repræsentantskabet og organisationsbestyrelsen. 

Bo bor i højhuset sammen med sin familie og har tidligere boet i afdeling 1. Til dagligt arbejder Bo som distributionschef og er aktiv i kommunalpolitik. 

 

Næstformand
Bjørn Schrøder Rasmussen

Afdeling 1, Friheden
Telefon nr.: 91 33 91 62
E-mail: nform@bs-friheden.dk

 

Kort om Bjørn: Bjørn har siddet i afdelingsbestyrelsen siden 2015 med en pause på et enkelt år. Bjørn sidder desuden i repræsentantskabet og i organisationsbestyrelsen. Bjørn har opstartet facebookgruppen Friheden - Hvidovre og står for en del af arbejdet med boligselskabets hjemmeside. 

Bjørn bor i Friheden 1 sammen med hans kone og søn. Til dagligt arbejder Bjørn med proces optimering i et sommerhusudlejningsbureau.

 

Kasserer
Lis Wexøe Rasmussen

Afdeling 1, Friheden
E-mail: kas@bs-friheden.dk

 

Kort om Lis: Lis bor i Friheden 1 i blok 4 og har siddet i afdelingsbestyrelsen gennem flere år. Lis er desuden medlem af repræsentantskabet og nyvalgt til organisationsbestyrelsen. 

Til dagligt arbejder Lis som regnskabschef og er derfor ideel som kasserer i afdelingsbestyrelsen. Lis bor sammen med sin datter og deres hund. 

 

Sekretær
Randi Outzen

Afdeling Lille Friheden
E-mail: sek@bs-friheden.dk

 

Kort om Randi: Randi er nyvalgt i 2018 til afdelingsbestyrelsen men har tidligere arbejdet med bestyrelsesarbejde. Udover afdelingsbestyrelsen er Randi medlem af organisationsbestyrelsen og medlem af repræsentantskabet. 

Til dagligt er Randi pensioneret fra Post og Telegrafvæsnet. Randi bor i Lille Friheden. Randis fokusområder er miljø, kommunikation og IT. 

 

Medlem
Nanna Brit Karlsen

Afdeling 1,  Friheden

 

Kort om Nanna: Nanna er nyvalgt ind i afdelingsbestyrelsen i 2018. Nanna er aktiv i en del frivilligt arbejde blandt andet sammen med vores beboerrådgiver John. 

Nanna har stort fokus på børn, unge og det generelle sammenhold i boligselskabet.

 

 

Medlem
Rikke Støckel

Afdeling 6, Højhuset

 

Kort om Rikke: Rikke har været aktiv i afdelingsbestyrelsen siden 2010. Rikke bor i højhuset på 7. sal og arbejder til dagligt med børn som børnehaveklasseleder. 

Rikke kan godt lide at have fokus på børnefamilier, familieture og det sociale i boligselskabet. 

 

 

Medlem
Gitte Fammé

Afdeling 1, Friheden

 

Kort om Gitte: Gitte bor i blok 16 i Friheden 1 og har været medlem af afdelingsbestyrelsen siden 2015. Gitte har to voksne børn men bor alene. Gitte har boet i boligselskabet siden 2012. Udover afdelingsbestyrelsen bruger Gitte en stor del af sin fritid på andet frivilligt arbejde i kommunen. Gitte laver frivilligt arbejde med patientstøtte for Røde Kors og sidder i brugerrådet for aktivitetscentretet i Hvidovregade.

Har desuden været medlem af andre bestyrelser såsom hundeklub m.m. Gittes fokusområde er såvel unge som ældre. 

 

 

Medlem, indtrådt som følge af Jan Christensens udtræden
Karen Løvendahl Jensen, 1. suppleant​

Afdeling 1, Friheden

Kort om Karen:  

 

 

 

Daniel

 

Medlem
Daniel Egholm

Afdeling 1, Friheden

Kort om Daniel: Daniel er nyvalgt til bestyrelsen i 2018. Udover afdeliingsbestyrelsen er Daniel medlem af repræsentantsskabet og organisationsbestyrelsen. Har to udeboende voksne børn og bor nu sammen med sin dreng på 8 år og har boet i friheden i 13 år. Til daglig arbejder Daniel som virksomhedskonsulent.

Daniel har tidligere erfaring fra frivilligt bestyrelsesarbejde i børnenes institutioner. Daniels fokus områder er beboernes trivsel og tryghed i området.

Medlem
Bettina Lind

Afdeling 1, Friheden

Kort om Bettina: Bettina bor i Friheden 1 sammen med hendes mand og deres hund. Betinna har været medlem af afdelingsbestyrelsen siden 2018 og har desuden været medlem af afdelingsbestyrelsen i Bredalsparken før hun flyttede til Boligselskabet Friheden. 

Bettinas fokusområder er kommunikation med mange forskellige demografier og aldre. 

 

 

 

Medlem
Rikke Dall Nielsen

Afdeling 1, Friheden

 

Kort om Rikke: Rikke har været medlem af afdelingsbestyrelsen siden 2018. Rikke bor i blok 9 i Friheden 1 sammen med hendes mand og to tvillinge drenge. 

Til dagligt arbejder Rikke på midlertidige døgnpladser hvilket naturligt gør at hun har et stort fokus på vores ældre naboer.

 

 

 

Afdelingsbestyrelsens suppleanter

  • Karen Løvendahl Jensen, 1. suppleant
  • Afdeling 1

  • Heidi Holmgaard Hansen, 2. suppleant
  • Afdeling 1

  • Jørnanker Døpke, 3. suppleant
  • Afdeling 1